Займалася сутенерством: на Тернопільщині затримали жінку за незаконний бізнес (ФОТО)

До сутенерства, жінка заробляла тим, що здавала подобово житло

ФОТО: Поліція Тернопільської області

Жінку, яка організувала незаконний бізнес, а саме — сутенерство, викрили та затримали працівники міграційної поліції спільно зі слідчими Тернопільщини. Впродовж кількох місяців правоохоронці документували діяльність жінок, які займалися проституцією.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Провоохоронцям стало відомо, що причетна до незаконного бізнесу жителька Тернопільщини, 1979 року народження. Підозрювана впродовж тривалого часу заробляла тим, що здавала подобово житло. Проте грошей не вистачало і вона вирішила підробляти сутенерством.

«Спочатку в інтернеті розмістила оголошення про пошук дівчат на високооплачувану роботу. Усі деталі повідомляла або при зустрічі, або телефоном. Зголосилися співпрацювати з бізнесменшею кілька дівчат з Тернополя, Вінничини та Запоріжжя. Наступне оголошення, яке з’явилося у соцмережах, стосувалося пошуку клієнтів», — йдеться у повідомленні.

Місцями для інтимних зустрічей були квартири, які здавала сутенерка подобово. Година послуг вартувала 1600 гривень. Заробітки ділили 50 на 50.

У ході обшуку, працівники міграційної поліції виявили у квартирі сутенери більш як 500 тисяч гривень, мобільні телефони, записник з базою клієнтів, а також наркотичну речовину — марихуану.

Жінку затримали відповідно до статті 208 КПК. Їй оголосили підозру відповідно до ч. 2 ст. 303 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) ККУ. 

Фото: Поліція Тернопільської області

За словами Олександра Буняка, на Тернопільщині, як і по всій Україні в цілому, впродовж червня триває спецоперація по боротьбі з кримінальними правопорушеннями, пов’язаними з торгівлею людьми. Основну увагу оперативники звертають на сутенерство, створення та утримання місць розпусти, дитячу порнографію, а також незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Нагадаємо, що на Львівщині поліція вилучила у наркоторговця сотні набоїв (ФОТО).

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також