Жахливий удар по Покровському району: загинуло 11 людей, у тому числі 5 дітей (ФОТО)

Поранено ще вісьмох

ФОТО: Національна поліція України

На Донеччині через обстріл ракетою загинуло 11 людей, у тому числі 5 дітей. Такі попередні наслідки ударів по Покровському району.  Про це повідомив начальниу Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Telegram.

 «Росіяни вдарили по району ракетами С-300 вбили 11 людей і поранили ще вісьмох. Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади. Ворог цинічно б'є по цивільним, намагаючись принести якомога більше горя на нашу землю», - зазначив очільник Донецької ОВА.

Фото: Нацполіція та очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін

Президент України Володимир Зеленський зреагував на теракт. 

За даними президента України, цими годинами в Покровську та в Покровському районі триває рятувальна операція. Він підтвердив, що ворог застосував для атаки ракети С-300 та вбив понад десяток людей разом з дітьми. 

«Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких. Удар росіян був просто по звичайній житловій забудові, по приватних будинках», - уточнив президент.

Очільник держави нагадав, що жоден подібний теракт не залишиться для росії безкарним. 

Раніше повідомлялося, росіяни проводять стратегічну наступальну операцію

Нагадаємо, російські загарбники в ніч проти 6 січня обстріляли Покровськ, що у Донецькій області. Окрім житлових будинків, окупанти поцілили в адмінбудівлю. Раніше повідомлялося про шістьох поранених.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також