Жінка народила під час застілля і одразу відмовилася від дитини (ФОТО)

Пологи приймав товариш по чарці

Ілюстрація: Укрінформ

У Кривому Розі жінка народила дитину прямо під час алковечірки. Пологи приймав її друг по чарці.

Як повідомляє ювенальна превенція Кривого Рогу, дитинка всього за кілька годин свого життя пройшла безліч випробувань. Немовля отримало переохолодження.

Як зазначається у повідомленні, до Криворізького РУП надійшло повідомлення від одного з пологових будинків міста про те, що породілля хоче відмовитись від свого малюка.

Прибувши на місце, інспектори встановили, що дитинка всього за кілька годин свого життя пройшла безліч випробувань. Матір дитини, будучи вагітною, не покидала свого захоплення алкоголем і під час чергового «застілля» почала народжувати. Замість того, щоб викликати швидку медичну допомогу пологи приймав «товариш по чарці». Вже після народження малюка компанія вирішила звернутись за медичною допомогою. Приїхавши на адресу, лікарі виявили, що дитина має сильне переохолодження та народилась раніше терміну. Породіллю разом з новонародженим одразу ж доставили до лікарні, де надали медичну допомогу.

«Жінка вже має повнолітніх дітей та вирішила, що ще одна їй не потрібна, тому виявила бажання відмовитись від малюка.

На даний момент життю та здоров’ю малечі нічого не загрожує, а його долею опікується служба у справах дітей», зазначається у повідомленні.

Фото: Ювенальна превенція

Як повідомлялося, в Україні прогнозується катастрофічне падіння народжуваності у наступному році.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий