Благодійна організація Шона Пенна «CORE Response» співпрацюватиме з Львівською ОВА

CORE Response допомагатиме Львівській області і наступного року

Фото: ілюстративне

Благодійна організація CORE Response, заснована голлівудським актором та режисером Шоном Пенном, надасть Львівській області понад мільйон доларів.

Про це у Телеграм повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, кошти будуть спрямовані на допомогу переселенцям, які вимушено покинули свої домівки через розв'язану росією війну. Так, у приміщенні прихистку на базі Львівської політехніки, де живуть сім'ї, вдосконалять систему опалення.

Також у школах, санаторіях, геріатричних пансіонатах, де перебувають вимушені переселенці, замінять вікна та двері.

Як зазначив Козицький, CORE Response допомагатиме області і цього року, і наступного.

«Сьогодні мав зустріч з представниками благодійної організації CORE Response. Вони хотіли дізнатися про актуальні потреби Львівщини. Представники CORE Response зазначили, що візьмуть до уваги усі запити Львівської ОВА, аби ефективно розподілити свої можливості та ресурси на підтримку області 2023 року», - написав Козицький.

"Нагадаю, ми зустрілися з Шоном Пенном ще на початку повномасштабної війни. Актор приїхав в Україну, щоб побачити ситуацію на власні очі.
За результатом зустрічі його благодійна організація «CORE Response» почала забезпечувати прихистки ВПО, в тому числі Головний залізничний вокзал у Львові, гуманітарною допомогою у вигляді продовольчих товарів", - зазначив Козицький.

 

 
 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів