Майор нарахував «бойові виплати» своїй підлеглій, яка у той час перебувала вдома на Рівненщини

Впродовж січня-квітня 2023 року сума протиправно нарахованих грошей перевищила 400 тисяч гривень

ФОТО: ілюстративне

На Рівненщині підозрюють майора у безпідставному нарахуванні відсутній на службі підлеглій 400 000 гривень «бойових виплат». Жінка фізично перебувала вдома у місті Дубно на Рівненщині. Про це повідомила Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Т.в.о. командира об’єднаної групи логістичного забезпечення однієї з військових частин Рівненщини, перебуваючи у Запорізькій області, не виявив факту відсутності на службі молодшої сержантки, яка, замість несення служби в районі ведення бойових дій, перебувала вдома у місті Дубно. Попри це, сержантка отримувала «бойові виплати».

Як стверджують у прокуратурі, впродовж  січня-квітня 2023 року сума протиправно нарахованих грошей перевищила 400 тисяч гривень.

Читайте також: на заході України затримали на хабарі заступника голови військово-лікарської комісії (ФОТО)

45-річному майору, який безпідставно нараховував гроші сержантці, повідомили про підозру в недбалому ставленні до військової служби, що спричинило істотну шкоду, вчинену в умовах воєнного стану. Також прокурори вживають заходів для відшкодування завданих державі збитків.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк