на росії заявили, що Польща анексує Львівщину і ще дві області

Чергові фейки

Директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін заявив, що «Польща форсує підготовку до анексії Львівської, Івано-Франківської та більшої частини Тернопільської областей». Про це пишуть росЗМІ.

За його словами, три західних регіони України нібито стануть «щедрою компенсацією від України за військову допомогу та надання даху над головою біженцям».

Він заявив, що польське керівництво "націлене діяти ініціативно та наполегливо через побоювання, що старші партнери по НАТО в зимові місяці спробують домовитися з Москвою, попри інтереси не лише українців, а й поляків.

«Президент Польщі Дуда дав профільним службам вказівку оперативно підготувати офіційне обґрунтування польських претензій на Західну Україну», - заявив Наришкін.

За його словами, «точка відліку у проведених архівних дослідженнях - Волинська різанина». Наришкін заявив, що польське керівництво має намір провести на Західній Україні «референдуми для обґрунтування своїх претензій на українські землі».

Як «пробну кулю» польські спецслужби нібито злили українським ЗМІ відомості про нібито підготовку у Львівській області плебісциту на тему приєднання до Польщі.

А реакцію простих громадян «ретельно відстежать та проаналізують».

Нагадаємо, в ОК “Південь” просять українців бути готовими до нових атак росії.
 
 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт