Очевидці поділилися деталями авіакатастрофи на Житомирщині, в якій загинуло троє пілотів (ВІДЕО)

Чули скрегіт металу

На Житомирщині 25 серпня відбулася страшна авіакатастрофа, внаслідок якої загинули троє українських пілотів-асів. Літаки впали у городи приватних будинків. Про це йдеться у матеріалі Радіо Свободи

Місцевий житель Руслан зазначив, що літаки стали не керованими ще у повітрі. За його словами, вони під час польоту якось зачепили одне одного.

«Я почув спочатку їхні звуки, що вони вилетіли, звук двигуна. Почув скрегіт металу. Підняв голову і побачив, як у нього вистрелює скло. І побачив, що вони починають крутитися, вже не керовані. Один під гострим кутом зайшов, інший впав біля вулиці. Я так розумію, що вони не розминулися, якось у повітрі одне одного зачепили», – розповів він.

Ще одна очевидиця на ім’я Лідія зазначила, що літаки летіли на відстані, але в якийсь момент почали наближатися одне до одного і після цього впали.

Ще один чоловік додав, що спочатку почув вибух.

«Бачу в небі два літаки, полум’я, дим, і падають… Бачив пораненого пілота», – зазначив він.

У Повітряних силах ЗСУ назвали імена усіх трьох українських пілотів, які загинули 25 серпня внаслідок зіткнення двох навчально-бойових літаків L-39 на Житомирщині.

Читайте також: оприлюднено фото та історії всіх загиблих пілотів (ФОТО)

Окрім капітана Андрія Пільщикова (позивний «Juice»), небесними янголами також стали майор В’ячеслав Мінка та майор Сергій Проказін.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена