Поліцейська зі Львова стала чемпіонкою України з рукопашного бою (ФОТО)

Наталія Папіш у поліції з 2016 року

Фото: НПУ

На Чемпіонаті України з рукопашного бою, фінал якого відбувся цими вихідними у Києві, золоту нагороду в одній з вагових категорій у розділі «фул контакт» здобула спортивна гордість поліції Львівщини — спеціаліст-криміналіст Львівського районного управління поліції № 1 старший лейтенант поліції Наталія Папіш.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, окрім здобутого звання, майстер спорту України з рукопашного бою Наталя Папіш — ще й чемпіонка України 2019 року з ката кобудо та ката карате, володарка чорного поясу та першого дану з годзю-рю карате (різновид контактного карате, вважається одним з найбільш небезпечних бойових єдиноборств), неодноразовий призер та переможець чемпіонатів України та Європи з карате, а також Чемпіонка України з рукопашного бою 2020 року. Філолог за освітою, аспірант, а ще тренує дітей на волонтерських засадах.

На службу у поліцію Наталя прийшла у 2016 році. Зараз представляє на змаганнях ФСТ «Динамо» та тренується під керівництвом тренера Олексія Володимировича Третьякова.

Фото: НПУ

Як повідомлялося, львівська спортсменка здобула першу для збірної України медаль на чемпіонаті світу з карате.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий