Прийшов до відділення поліції п'яним, сів за кермо, обматюкав копів: правоохоронці затримали порушника (ВІДЕО)

Відео погоні та затримання з опором та нецензурною лексикою

Скріншот з відео

Правоохоронці Київщини задокументували водія з села Острів, який керував авто у стані сп'яніння, тікав від поліцейських та чинив опір. Про цей випадок 19 березня повідомили у прес-службі поліції Київської області.

Подія трапилася 18 березня у суботу. Житель Білоцерківщини прийшов до відділення поліції Рокитного у стані алкогольного сп’яніння, а після чого сів за кермо. Правоохоронці, які помітили правопорушення, намагались зупинити водія, втім вимогу поліцейських водій проігнорував.

Керманич їхав по селу зі швидкістю понад 140 км/год, що перевищувало дозволений рух транспорту в населеному пункті на понад 90 км/год, чим становив небезпеку для інших авто та людей.

Після затримання водій нелітературними епітетами висловився щодо правоохоронців.

«Правоохоронці наздогнали водія в селі Острів, вимагали вийти з авто та не створювати аварійну ситуацію на дорозі. Правопорушник на слова поліцейських не реагував, відповідав нецензурною лайкою, далі здійснював опір правоохоронцям. Під час затримання водій отримав травму ноги та був доставлений поліцейськими в лікарню», - йдеться у повідомленні.

Від медичного освідування в присутності свідків і лікарів водій відмовився.

Читайте також: на Львівщині за кермом «Range Rover» затримали скандального бізнесмена у нетверезому стані

Поліцейські склали на керманича адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у стані сп'яніння [ч.1 ст.130 КУпАП], за опір працівникам поліції [ст.185 КУпАП], за невиконання водіями вимог про зупинку [ст.122² КУпАП] та за дрібне хуліганство [ст.173 КУпАП].

Додамо, що за тиждень на Київщині поліцейськими було складено 193 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у стані сп'яніння, з яких тільки 26 таких кермувальників виявлено за останню добу.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена