«Так подали»: Реп'яхова висловилася про вилучення спецперепустки у свого чоловіка Віктора Павліка

Перепустку «забрали для перевірки»

Фото з відкритих джерел

Після бурхливого скандалу зі спецперепусткою дружина співака Віктора Павліка та за сумісництвом його концертна директорка Катерина Реп'яхова висловилася про вилучення документа в чоловіка. Про це пише ТСН.

Реп'яхова відповіла на коментарі своїх підписників у Instagram та розповіла, що її чоловіку вже давно видали перепуску, а те, що усі розцінили її як подарунок для неї – абсолютно хибна думка.

За словами Катерини Реп'яхової, зараз правоохоронці вилучили документ для перевірки на справжність.

«У тому і проблема, що всі думають так, як думаєте ви, адже 3MI так це подали. А ви послухайте відео і що я в ньому кажу, там мови про подарунок у вигляді перепустки не йшло. Ця перепустка чоловіка, яку він має дуже давно. І її забрали задля перевірки справжності, патрульні поліції не повноважні сходу виявити як, ким, навіщо була видана перепустка і чи взагалі вона справжня», - заявила блогерка. 

Додамо, що скандал навколо Віктора Павліка та його дружини розгорівся після того, як Катерина  поділилася відео у соцмережах на одному зі стратегічних об'єктів столиці. Блогерка показала, як співак катає її Південним мостом, який під час війни зачинений для цивільного населення, і заявила, що це «задоволення не для всіх».

Також на відео співак похизувався спецперепусткою на камеру та заявив, що це його подарунок коханій.

Після такого відео Мережа «вибухнула» критикою у бік подружжя, через що Катерина поквапилася видалити відео. Втім, ролик потрапив на очі поліції, яка вилучила спецперепустку у Павліка.

Після скандалу зі спецперепусткою дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Реп'яхова, вийшла на зв'язок зі своїми підписниками. Жінка вирішила продовжити активно вести свою сторінку в Instagram та розповідати подробиці свого життя.

Читайте також: дружина Віктора Павліка після скандалу зі спецперепусткою звернулася до фанів

Однак спершу записала відеозвернення щодо ситуації, що склалася.  У своїй промові блогерка заявила, що скандал зі спецперепусткою став для неї можливістю стати ще краще

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена