«Ти не будеш мені вказувати, я стою в черзі»: на львівському кордоні не пропустили волонтерів (ВІДЕО)

Жінка просить поширити, бо здається, що дехто забув, що у країні ВІЙНА

Фото: Оксана Боднар

На кордоні з Польщею у Львівській області в пункту пропуску «Шегині» 20 травня стався інцидент з волонтерами, які перевозили авто для військових. Польська сторона пропустила волонтерів, а громадяни України стоячи в черзі заблокували і не пропускали позачергово авто для ЗСУ. Про це розповіла Oksana Bodnar на сторінці у Facebook

Жінка попросила розголосу громадськості даної ситуації.

«Війна закінчилася, напевне і не почавшись. Цієї ночі, мої друзі-волонтери переганяли авто для ЗСУ (такі маленькі повнопривідні буси «Mitsubishi Delica» , які дуже люблять військові).  10 машин на які потрібно було оформи транзитну декларація на митниці. Черга була дуже довга і повільно рухалась, було прийнято рішення попросити пропустити машини для ЗСУ без черги у поляків на в’їзді на кордон, вони дозволили, що велика рідкість.  Але наші громадяни, які стояли в черзі категорично відмовилися пропускати машини для ЗСУ», - розповідає жінка.

Люди, які стояли в черзі заблокували проїзд.

На відео чути розмову чоловіка, який каже: «Чому вона лізла в чергу? Ти не будеш мені вказувати, я стою в черзі».

Апелював тим, що сам теж переганяє авто для військових. 

«Громадяни України, країни в якій досі триває війна заблокували машини, які везли для військових, які на сході ціною свого життя стримують навалу.  Чому волонтерів, які у свій вихідний, який могли б провести час вдома з рідними чи працювати, принижують та блокують?? Чому машини, які на правому кермі і в які прийдеться вкласти ще купу грошей, і які чекають військові, бо це може врятувати їм життя блокують на кордоні… ?? Що відбувається в нашій країні і з нашими людьми? Хтось може мені це пояснити????», - додає Оксана Боднар.

Читайте також: на Львівщині у пожежі постраждало подружжя

Жінка просить максимальний розголос такої ситуації.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена