У Львові невідомий побив російськомовну зірку

Отримала по імплантах

У Львові чоловік напав на учасницю 11-го сезону шоу «Холостяк» — колишню порноакторку Анастасію Распутіну (яка більше відома, як Адель Асанті) через те, що вона розмовляла російською мовою. Про це дівчина розповіла «ТСН.ua».

Чоловік спочатку причепився до Насті посеред вулиці, обізвавши її нецензурним словом. Дівчина відповіла йому російською, що зараз викличе поліцію. Чоловіку не сподобалося, що Анастасія говорила російською мовою. Він знову її обізвав і вдарив ногою по сідницях.

«Я йшла центром, він йшов мені назустріч, загородив дорогу і каже: Ти куди йдеш, сучка? Я йому кажу: Чоловік, як ви зі мною говорите? Я зараз викликаю поліцію». А він каже мені у відповідь: «А-а, то ти російськомовна тварюка» і типу там щось: «Вчи українську мову». І вдарив мене», — сказала Распутіна.

В «Instagram» Адель зізналася, що у неї тепер болить п’ята точка, і вона дуже через це переживає. Адже три місяці тому дівчина зробила глютеопластику — збільшила собі сідниці імплантами.

«У мене дуже болить ліва сторона, там, де маю імплант. Я справді переживаю, що там може щось порушитись, бо удар був сильний. Скажіть за що? За те, що я створила свій благодійний фонд, що я роблю збори, завжди допомагаю ЗСУ? Оце мені подяка? Я просто не розумію чому», — сказала Анастасія.

Також, у Луцьку скаржаться на переселенок, які тероризують район і матюкають студентів.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт