Завтра в західних областях пориви вітру досягатимуть штормових 15-22 метрів за секунду

Громадян закликають дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність перебуваючи на вулиці

ілюстрація з відкритих джерел

Тепліша погода починає нарешті заходити в Україну. Вже завтра очікується вдень +10+15 градусів, а впродовж тижня температура повітря підніметься до +15+20 градусів, інформує синоптик Наталка Діденко.

У середу переважатиме антициклональний характер погоди.

Хоча й ми будемо оточені звідусіль дощовими циклонами та фронтами, проте антициклон Niklas не пропустить опади - в усіх областях України переважатиме суха, навіть сонячна погода.

Із важливих метеонюансів! Завтра в західних областях, а також на Житомирщині та Вінниччині пориви південно-східного та південного вітру досягатимуть штормових 15-22 метрів за секунду.

У Києві 26-го березня передбачається суха, малохмарна погода. Найближчої ночі буде холодно, +1+3 градуси, завтра вдень потепліє до +10+12 градусів.

А надалі вже почнеться справжній температурний рахат-лукум, до кінця тижня повітря прогріється до +17+20 градусів!

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області та по місту Львову 27 березня місцями пориви південно-східного вітру 15 – 20 м/с.

Читайте також: стало відомо, на яких вулицях Львова відремонтують дороги у 2024 році.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці: не ходити під розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та дахів будинків.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також