37-ма смерть: на Львівщині померла людина з підтвердженим коронавірусом

37-ма смерть: на Львівщині померла людина з підтвердженим коронавірусом

Сьогодні зранку, у Львівській обласній інфекційній лікарні померла людина з підтвердженим коронавірусом. Це вже 37-ма смерть від ускладнень, спричинених COVID-19.

Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, померла жінка, 64 років, львів’янка.

Також уточнюється, що жінка мала двобічну пневмонію.

Згодом, заступник головного лікаря Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник повідомив, що померла була лікаркою.

"Нажаль, маємо дуже сумні новини. Сьогодні зранку на 65-му році життя від ускладнень COVID-19 померла наша колега — лікар. Вона працювала у одній з обласних лікарень Львова, і за своє життя врятувала безліч людських життів.
Хвора була госпіталізована до лікарні на початку травня. У подальшому, у зв’язку із погіршенням стану, внаслідок дуже тяжкого перебігу захворювання, переведена в реанімацію, згодом на апарат ШВЛ. На жаль, незважаючи на прикладені максимальні зусилля, не вдалось врятувати життя колеги", — написав він на своїй сторінці.



Нагадаємо, станом на ранок у Львівській області коронавірусну інфекцію виявлено у 1360 осіб, 37 людей померло. 287 пацієнтів одужало.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 123 ПЛР-тести, з яких 27 — позитивні (з них — 12 це мешканці Львова).