На Львівщині чоловік розбирав залізницю і крав деталі (фото)

На Львівщині чоловік розбирав залізницю і крав деталі (фото)

У п’ятницю, 23 жовтня, слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який вчиняв крадіжки майна залізниці, виводячи з ладу засоби зв’язку та сигналізації. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Співробітники Яворівського відділу поліції встановили, що 28-річний мешканець селища Шкло причетний до дев’яти крадіжок майна Львівської залізниці, скоєних у період від червня до вересня на залізничній колії сполученням «Львів–Шкло».





Чоловік викрадав трансформатори, реле, бокси зв’язку, електричні проводи та інше майно і при цьому кожного разу виводив з ладу засоби зв’язку та сигналізації, що порушувало нормальну роботу залізниці та могло спричинити аварію потяга.



Слідчі Яворівського відділу поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, повідомили зловмиснику про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 277 (пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів) Кримінального кодексу України, а також ч. 1, ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей — до п’яти років позбавлення волі.


Досудове розслідування триває.