На Рівненщині смертельна аварія забрала життя двох людей (фото, відео)

На Рівненщині смертельна аварія забрала життя двох людей (фото, відео)

Смертельна автопригода сталася на автодорозі «Городище–Рівне–Старокостянтинів», поблизу села Нова Любомирка, сьогодні, дев’ятого жовтня, о 09:15 год.


«Поліція встановила, що 63-річний мешканець Сарн, водій автомобіля «ВАЗ 2107», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив  зіткнення з із «Renault Master», під керуванням 35-річного рівнянина. Унаслідок ДТП, водій та 52-річний пасажир «ВАЗу», мешканець Сарн, від отриманих травм, загинули на місці події. Ще двоє пасажирів легковика: 45-річна мешканка с. Сарни із політравмою та 25-річний мешканець селища Клесів із відкритою черепно-мозковою травмою перебувають у реанімації», — повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.


Водія буса із попереднім діагнозом — закрита травма грудної клітки та його пасажира — 25-річного мешканця обласного центру — із переломом кісток лицевого скелету госпіталізували у травматологічне відділення.


У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчі слідчого управління встановлюються усі обставини смертельної автопригоди. Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик.