На території колишньої резиденції януковича викрили масштабне виробництво фальсифікованих продуктів відомих брендів (ФОТО)

Підробляли солодощі, каву, бакалійні вироби...

На території колишньої резиденції януковича викрили масштабне виробництво фальсифікованих продуктів відомих брендів (ФОТО)

Правоохоронці викрили групу осіб, які налагодили незаконне виготовлення та розповсюдження фальсифікованої харчової продукції під виглядом відомих українських та міжнародних торговельних марок.

Як повідомляє Офіс Генерального прокурора України, фальсифікований товар виготовляли у Києві та Київській області, зокрема на території Національного парку «Межигір’я».

Учасники групи займалися виробництвом та фасуванням солодощів, кави, бакалійних виробів та іншої фальсифікованої продукції. Для цього використовували спеціальне обладнання.

Під час обшуків правоохоронці виявили лінії автоматичного фасування та маркування, ємності з логотипами відомих торговельних марок, значні обсяги сировини, з якої виготовлялась контрафактна продукція, а також товари без документального підтвердження її походження.

Вони вилучили 5 автоматичних ліній, 20 станків для пакування та нанесення логотипів, 6 ліній для пакування продукції. Також контрафактну продукцію, сировину для її виготовлення вагою орієнтовно 200 тонн.

Слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження за фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару (ч. 3 ст. 229 КК України).

Читайте також: спецслужби викрили схему постачання і продажу українськими фармацевтами підроблених ліків російського виробництва для онкохворих.

Встановлюється повне коло осіб, причетних до протиправної діяльності, та щомісячний обіг виробництва фальсифікату.

 

новини КиївНовини УкраїнипідробкафальсифікатUkraineпродуктиМежигір’я