На війні загинув працівник «Львівобленерго» Андрій Палайда

Воїн-енергетик загинув біля міста Авдіївка

На війні загинув працівник «Львівобленерго» Андрій Палайда

На жаль, новий день зустрів енергетиків сумною новиною. На війні загинув наш колега Андрій Палайда, повідомляє сьогодні, 6 грудня, компанія «Львівобленерго».

Андрій Палайда народився 13 грудня 1974 року в селі Сулимів Львівської області, там і проживав.

До повномасштабної війни працював електромонтером з експлуатації розподільних мереж Куликівської ЕД-1 ДЕМ-3 Львівських міських електромереж. У березні 2022 року Андрій доєднався до лав ЗСУ спершу як артилерист, а з січня служив у мотопіхотній бригаді.

У неділю, 3 грудня, воїн-енергетик Андрій Палайда загинув за свободу і волю українського народу від російських загарбників біля міста Авдіївка, повертаючись з бойового завдання разом з побратимами.

«Прекрасна людина. Він був тихим та спокійним, добре виконував свою роботу. Став на захист України одним з перших. Він – Герой. І ми ніколи не забудемо його велику жертву за наш захист і спокій» — згадує Андрій Демкович, начальник ДЕМ-3 Львівських міських електромереж.

Читайте також: захищаючи Українську Державу загинув студент Львівського національного університету ім. І.Франка Дмитро Грицененко.

У воїна залишились батьки, сестра, рідні та близькі. До останнього всі сподівались, що трагічна інформація не підтвердиться. Однак, страшна звістка таки стала реальністю.

Новини ЛьвівНовини УкраїнивійнаЛьвівобленергоUkraineновини Донецької областіАндрій Палайда