Поліція затримала педофіла, який зґвалтував хлопчика у Львові (фото)

Поліція затримала педофіла, який зґвалтував хлопчика у Львові (фото)

Сьогодні, працівники поліції затримали чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні хлопчика у Львові. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Так, 18 червня, о 12.40 год., до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син.



До розшуків дитини були задіяні співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції, патрульні поліцейські та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що, на вулиці Роксоляни, невідомий чоловік покликав його у парк нібито допомогти штовхати мопед та пообіцяв купити газований напій. Там, у парку, дитину зґвалтували.

До встановлення особи та затримання зловмисника були задіяні оперативники, патрульні поліцейські, працівники ювенальної превенції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

[caption id=«attachment_201025» align=«aligncenter» width=«1043»] Фото чоловіка, підозрюваного в злочині поширили у мережі «Facebook»[/caption]

За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний львів’янин.

Вирішується питання про затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

«За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі», — повідомили у поліції.

Досудове розслідування триває, встановлюються обставини скоєння злочину, призначено експертизи.

[gallery link=«file» ids=«201026,201027,201028»]