Російські медики проводять непотрібну кількість ампутацій кінцівок

Це сприяє деморалізації росії

Російські медики проводять непотрібну кількість ампутацій кінцівок

Російські сили не мають достатньо підготовлених передових підрозділів із медичними засобами, що призводить до жахливої ​​медичної допомоги. Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Міноборони Росії не підготувало медичного обладнання та польових госпіталів для поранених військовослужбовців.

Повідомляється, що російські командири не винесли уроки з нестачі медичного обладнання під час Дебальцевської битви в 2015 році і повторюють подібні помилки.

Російські сили не забезпечують фронтових військ пов’язками високого тиску та іншими припасами, необхідними для своєчасного лікування поранень кінцівок.

Порівнюється прострочені та недостатньо підготовлені російські аптечки з високоякісними українськими поставками та стверджується, що російські сили не мають підтримки волонтерів, які могли б усунути дефіцит військової медтехніки.

Лише російська піхота мала необхідну медичну підготовку, а новобрані резервісти не в змозі надати першу допомогу.

Російські медики проводять непотрібну кількість ампутацій кінцівок через відсутність медичного обладнання Міноборони Росії.

Ці твердження узгоджуються з попередніми повідомленнями про погану медичну допомогу Росії в передових частинах, і ці умови, ймовірно, є основним фактором, що сприяє деморалізації Росії та зростаючої відмови військовослужбовців повертатися до передових частин.

Як повідомлялося раніше, російські солдати відмовляються воювати в Україні.

війнаРФРосіявтрати РФІнститут вивчення війниАмериканський інститут вивчення війниампутація