Тищенко перед домашнім арештом «засвітився» у ресторані (ВІДЕО)

На нього пізно одягнули браслет

Тищенко перед домашнім арештом «засвітився» у ресторані (ВІДЕО)

Вчора, 25 червня, на народного депутата Миколу Тищенка одягнули електронний браслет, але це сталося не відразу після обрання йому запобіжного заходу.
Про це Суспільному повідомили в прокуратурі.

Низка телеграм-каналів поширила фото, на якому, як стверджується, Тищенко після суду сидів у ресторані одного зі столичних готелів.

Київський Печерський районний суд 25 червня обрав запобіжний захід нардепу Миколі Тищенку, якому слідчі ДБР вручили підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

За рішенням суду він має знаходитись під цілодобовим домашнім арештом протягом наступних 60 діб.

Генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному нардепу Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Про це зранку 25 червня повідомили в ДБР.

Раніше в соцмережах розповсюдили відео зняте у Дніпрі, на якому видно, як люди в одязі кольору хакі та балаклавах на вулиці утримують чоловіка у цивільному. Як повідомили Суспільному у поліції, чоловіка у цивільному утримували та завдали йому тілесних ушкоджень. Також з’явилося відео із початком конфлікту. На ньому — народний депутат України Микола Тищенко.

Читайте також: з поліції звільнено поліцейського, який був поруч з Тищенком під час конфлікту.

У мережі повідомляють, що чоловік у цивільному — Дмитро Павлов, який проходив службу у спецпідрозділі Kraken ГУР МО. Згодом у telegram-каналі спецпідрозділу Kraken опублікували допис та підтвердили, що чоловіком у цивільному на відео є колишній військовослужбовець спецпідрозділу.

війнаРФРосіяТищенкодепутат Микола Тищенко