У Львові "мінували" сім об’єктів — подробиці від поліції (ФОТО)

У Львові "мінували" сім об’єктів — подробиці від поліції (ФОТО)

Повідомлення про замінування надійшло сьогодні, 3 травня, о 9.30 год., на електронну скриньку поліції. Про це сьогодні повідомляла "Варта1".

«Правоохоронці обстежили сім об’єктів — вибухонебезпечних предметів не виявлено. Правоохоронці обстежили міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, Головний залізничний вокзал та п’ять готелів — на проспекті Свободи та на вулицях Звенигородській, Галицькій, Городоцькій і Романчука», — повідомила на своїй сторінці у «Facebook» речник Національної поліції Львівщини, Світлана Добровольська.



На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи, патрульні поліцейські та фахівці інших служб.

Після евакуації громадян були обстежені приміщення та прилеглі до них території — вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявлено.

Нагадаємо, станом на 11.00 год., людей евакуйовали. Всередині на місці події працювали кінологи та вибухотехніки. Станом на 11.15 год.: вибухотехніки перевірили інформацію. Людей почали запускати в аеропорт. 

Поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення. 

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.