У Львові патрульні виявили викрадений в Італії мотоцикл

У Львові патрульні виявили викрадений в Італії мотоцикл

Сьогодні, 30 травня, близько 6 год., на вул. Залізничній, патрульні 2 батальйону побачили, як водій мотоцикла «BMW F800» порушив правила дорожнього руху. Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.



У 34-річного львів’янина поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, патрульні зауважили ознаки підробки, а саме, відсутність елементів захисту.

Інспектори перевірили номери кузова згідно з базою даних «INTERPOL» та виявили, що мотоцикл викрадений в Італії у 2017 році та перебуває у міжнародному розшуку.

Мотоцикліст від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився у присутності двох свідків.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції для фіксації та встановлення обставин події.

На чоловіка інспектори винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не права керування) КУпАП та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

За ніч патрульні Львівщини виявили 10 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками алкогольного або наркотичного сп’яніння.