У Львові проводять перевірки по кав’ярнях, які працюють довше 22 години (фото, відео)

У Львові проводять перевірки по кав’ярнях, які працюють довше 22 години (фото, відео)

Ввечері, 1 липня, у центрі Львова викликали поліцію, а клієнтів закладів громадського харчування буквально виганяли на вулицю після 22:00 год. Про це написав, на своїй сторінці у «Facebook», Степан Грицюк.

«У центрі приїхала поліція і людей з-за столиків буквально виганяли. Та й перелякані власники кав’ярень, побоюючись штрафів, були раді самі спекатися клієнтів», — йдеться у дописі. 

Однак, чомусь під жорсткі перевірки попадали не усі заклади.
«Але закон таки писаний не для всіх. Ото стою майже опівночі на Ринку, а театр пива »Правда« забитий людьми. А поруч цілих три екіпажі поліції. Коли питаємо: »Хлопці, а ви чому нічого не робите?« У відповідь чуємо: »То питання до нашого керівництва«. Запитуємо: »А ви тут для чого?« І чуємо: »Для краси«.
Я розумію, що бізнес змучився від карантину і того... вірусу, що ресторанам треба жити. Але чому маленькі кав’ярні, які й так на ладан дихають, закрили, а величезним мережам закони не писані? А ви вчепилися «Епіцентру»», — йдеться у дописі Степана Грицюка.


Нагадаємо, у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції, львівська міська комісія ТЕБ і НС обмежила в часі роботу закладів громадського харчування. Кафе та ресторани згідно цього рішення повинні працювати не довше, ніж до 22:00 год.

ОНОВЛЕННЯ: Як згодом уточнили, у поліцію звернувся заявник, який поскаржився на всі заклади, які не дотримуються рішення працювати не довше 22:00 год. Патрульні перевірили багато закладів, які закрилися самі.

Ресторан «Правда» ще годину працював, доки очікували слідчо-оперативну групу, яка має повноваження закрити заклад.



https://www.facebook.com/100000047186224/videos/3349810958363777/