Адвокат підозрюваного у вбивстві Фаріон прокоментував припущення стосовно "російського сліду"

Ігор Сулима наголошує, що не бачить жодних мотивів у Зінченка

Ігор Сулима, який є адвокатом підозрюваного у вбивстві мовознавця Ірини Фаріон 18-річного В'ячеслава Зінченка, прокоментував перебіг справи щодо розкриття злочину.

Як наголосив він в інтерв'ю 24 Каналу, В'ячеслав Зінченко не має нічого спільного з росією і відкинув припущення про проросійський слід.

"Це не російський слід. У нього (Зінченка — ред.) апріорі немає нічого спільного ні з росією, ні з ким", — наголосив адвокат. 

За його словами, він не бачить жодних мотивів у Зінченка, які могли б його змусити піти на злочин.

"Я не можу зрозуміти одного — для того, щоб це зробити, треба мати якусь мету, неприязнь, щось, що б змусило піти на такий вчинок. Я дуже хочу дочекатися обвинувального акта і подивитися, що там буде написано в мотивувальній частині", — каже Сулима.

Він вважає, що обвинувачення має містити дуже серйозні аргументи проти Зінченка. Сулима зауважує, що не може йтися про неприязні стосунки, "бо вона в нього не викладала, він навіть не знав її до того".

Нагадаємо, суд залишив підозрюваного В’ячеслава Зінченка під вартою до 26 січня 2025 року

"Якийсь його проросійський слід, чого теж немає. Я думаю, що суспільство переконається, що це дуже адекватна і розумна людина", — каже захисник Зінченка. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також
На Львівщині викрили посадовця Держпродспоживслужби та брокера на систематичних поборах з імпортера морепродуктів (ФОТО)

На Львівщині викрили посадовця Держпродспоживслужби та брокера на систематичних поборах з імпортера морепродуктів (ФОТО)

З липня по вересень 2024 року підприємство 6 разів ввозило товар загальною вартістю понад 6,8 млн грн, а фігуранти за «послуги» отримали майже 1 тис. доларів США