До Львова приїде Митрополит Епіфаній і відправить службу у храмі храмі святого Юрія Переможця

30 вересня о 17:00

У понеділок, 30 вересня, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної Церкви України, глава Православної церкви України Блаженніший Епіфаній проведе всенічну (вечірню )службу у храмі святого великомученика Юрія Переможця. Про це повідомляє пресслужба Храму святого Юрія Переможця.

«30 вересня (Понеділок) з першосвятительським візитом відвідає наш храм св.вмч.Юрія Переможця Блаженніший Епіфаній, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної Церкви України, який очолить Всенічне бдіння (вечірню) у нашому храмі о 17:00 годині. Запрошуємо львів'ян та гостей на спільну молитву за мир в Україні та розділити важливу подію разом з нами!», - йдеться у повідомленні.

Це буде перший візит Митрополита Епіфанія у львівський храм Юрія Переможця після переходу громади до Православної церкви України. До квітня 2023 року парафія належала до УПЦ Московського патріархату і була головним кафедральним собором на Львівщині.

Читайте також: У Львові бізнес, який заснували ветерани матиме спеціальні наліпки

Вечірня служба відбудеться у храмі святого великомученика Юрія Переможця за адресою вул. Тараса Бобанича, 3, і розпочнеться о 17:00.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також