Героїчний супротив: українські фермери нагодували ворожу армію отруєною черешнею

Мешканці також не беруть російських паспортів, які роздають окупанти

ФОТО: ілюстративне

У Мелітополі Запорізької області мешканці чинять героїчний супротив окупантам. Люди, зокрема, відкрито проігнорували святкування так званого «дня РФ», яке влаштували російські війська в місті. Жителі також не беруть російських паспортів і труять окупантів.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у своєму «Telegram»-каналі.

«Партизанський рух у Мелітополі-це не виключення, це правило. Супротив у Мелітополі поглинає понад 99 % всіх мешканців міста, які залишились . Ті останні кроки, які роблять наші жителі міста щодо супротиву, вони повністю ігнорували святкування «дня РФ» у Мелітополі, і як бачив увесь світ у черзі за російськими паспортами вишикувалось аж 15 людей із 70 тисяч, які залишились наразі у тимчасово окупованому місті.

Черговий подарунок наші фермери приготували рашистам — нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання у тих рашистів, які крали її у фермерів. І це черговий різновид партизанського руху, супротиву, яке є сьогодні на території Мелітопольського району. Не треба у нас нічого красти, це все вирощувалось сильним трудом наших фермерів", — розповів Федоров.

Нагадаємо, що на Запоріжжі ЗСУ ліквідували групу диверсантів.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також