Кива закликав росію завдати ядерного удару по Україні

Іллю недавно позбавили депутатського мандата

Колишній нардеп Ілля Кива закликав росію нанести по Україні зброєю масового ураження. Про це він написав у телеграм-каналі.

Кива уточнив, що Володимир Зеленський і захід бояться саме такого удару:

«Зеленський, його оточення та Західні куратори, найбільше бояться завдання РФ-превентивного удару, зброєю масового ураження», — написав Кива.

"Саме це може поставити крапку у сьогоднішньому протистоянні, не лише з українською владою, а й усім Заходом, який активно і вже відкрито сьогодні бере участь у воєнному конфлікті в Україні.

Далі участь Заходу тільки зростатиме, а значить і жертви з обох боків збільшуватимуться в геометричній прогресії. Затягується час і готуються нові кроки для заподіяння шкоди та шкоди Росії.

І якщо хтось думає, що це не за правилами, запам’ятайте: ці правила Захід написав у своїх інтересах і лише для того, щоб ефективніше можна було вас знищити.

P.S. Переговори з терористом-Зеленським однаково нічого не дадуть і не принесуть. Та й не можна вести переговори із терористами", — написав екснардеп.

Ілля Володимирович Кива — український громадський та політичний діяч, державний службовець, колишній поліціянт. Колишній народний депутат України 9-го скликання від проросійської партії ОПЗЖ. Колишній член Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності. Колишній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та колишній голова Соціалістичної партії України.

Відомий своєю аморальною поведінкою (у тому числі в залі Верховної Ради України), українофобією та захопленням Путіним (вітав його з днем народження у 2021 році в стінах ВРУ).

Перед повномасштабним вторгненням РФ на територію України 24 лютого 2022 р., втік до Іспанії. В березні 2022 був оголошений в підозрі в державній зраді. 15 березня 2022 року позбавлений депутатського мандату Верховною Радою України — 335 голосів «за».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також