Нардеп закликає оголосити «сафарі» на Наталію Поклонську, яка із загарбниками їздить по Херсонщині (ФОТО)

Поклонська вже позує з наборами російської гуманітарки

Фото: Тelegraf

Зрадниця Батьківщини корчить із себе людину, яка привезла гуманітарну допомогу.

Як повідомляє «Тelegraf», колишня прокурор із окупованого Росією Криму Наталія Поклонська, яка розшукується в Україні, ризикнула приїхати на територію Херсонщини. Вона переміщається разом із військовими-загарбниками, начебто доставляючи гуманітарні вантажі, у своєму «Telegram»-каналі повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

За його словами, Поклонська намагається показати себе як благодійник і філантроп. При цьому херсонці повністю відмовилися від російської гуманітарки, знищивши запропоновані військовослужбовцями продукти.

Поклонська вже позує з наборами російської гуманітарки

«Видно, що «няш-м’яш» не очікує на удар. Мабуть, перед виїздом в Україну їй наплели про гарантії безпеки — але ж ви знаєте, що Росія своїх завжди кидає», — зазначив Гончаренко.

Політик вважає, що скандальну чиновницю необхідно затримати якнайшвидше, тому оголосив своєрідне «сафарі». На його думку, про зрадницю Росія не турбуватиметься. А сама Поклонська повинна відповісти за те, що проміняла службу Батьківщині на московську квартиру та окупаційний режим.

Фото: "Тelegraf"

Український бізнесмен Сіяр Куршутов опублікував у своїх соцмережах пост, в якому гарантував 100 тисяч доларів людині, якій вдасться знайти сепаратистку Наталію Поклонську і доставити її у відділення СБУ.

«Це не жарт. Повідомте всім херсонцям про цю можливість легкого заробітку», - написав бізнесмен.

Скриншот ФБ/Жить в Хероне

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також