Нестор Шуфрич прокоментував свій виїзд за кордон

Обіцяє повернутись

Нестор Шуфрич, фото ілюстративне

Народний депутат України Нестор Шуфрич підтвердив у коментарі ЗМІ свій виїзд за кордон. Він пояснив це необхідністю проведення медичного обстеження одному з його дітей. Про це він сказав у коментарі «УНІАН».

«Я виїхав за кордон, відвідати родину у зв’язку з необхідністю провести медобстеження одного з трьох дітей, які у мене малолітні... І 23 числа (травня — «УНІАН») я вже буду в Україні», — пояснив Шуфрич і додав, що має бути присутній на консультації з лікарем.

Шуфрич запевнив, що «провів всі необхідні процедури для того, щоб виїхати за кордон».

«Але хочу звернути увагу, що мені в принципі цього не потрібно було б робити, тому що я є батьком трьох малолітніх дітей. Але попри це, я витримав всі необхідні для народного депутата України процедури щодо виїзду за кордон, згідно зі встановленими нормативами», — сказав депутат.

Нардеп також уточнив, що виїхав з України 13 травня. Водночас, він не розповів, в якій саме країні знаходиться.

«Я знаходжуся в двох країнах Євросоюзу... Між двома країнами. Я відвідую дві країни Євросоюзу», — зазначив парламентар.

Раніше стало відомо, що Шуфрич покинув Україну. За словами голови Чернівецької ОВА Сергія Осачука, політик перетнув кордон через КПП «Порубне». 

Нагадаємо, що на початку війни бійці 206-го батальйону територіальної оборони у Києві затримали Нестора Шуфрича, який фотографував блокпост.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також