Після кривавої атаки по Грозі, росіяни знову атакували Харків

Жахливі злочини

Фото ілюстративне. Автор: поліція Харківської області

На наступний день після кривавої атаки по Харківщині, під час якої загинуло кілька десятків людей, росіяни завдали удару по обласному центру. Харків був атакований близько 7:00 в п’ятницю, 6 жовтня. Про це пише Уніан.

«Місто Харків під обстрілом. Є інформація про удар по центру міста», – повідомив в Telegram міський голова Ігор Терехов.

Голова ОВА Олег Синєгубов також попередив про атаку.

«Увага, окупанти завдають удари. Жителі Харкова та області, перебувайте в укриттях», – написав він. 

«Суспільне» з посиланням на кореспондентів повідомляє, що в Харкові лунають вибухи. Повітряну тривогу в області на момент перших повідомлень про удари оголошено не було. Тривога тривала з 6:48 по 7:21.

Також поліція Харківської області повідомляє, що в Харкові зафіксовано два прильоти ворожих ракет. Попередньо, це ракети типу «Іскандер». 

«На місці працюють профільні служби, слідчі, криміналісти. За попередніми даними фахівців вибухотехнічної служби, росіяни вдарили по мирному Харкову ракетами типу »Іскандер«. Огляди місць подій тривають», – йдеться в повідомленні.  

 Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок двох ранкових ударів окупантів по Харкову до медиків екстреної медичної допомоги звернулися 9 цивільних, серед постраждалих - дитина 11 місяців. Він не уточнив, чи це та сама дитина, про яку повідомляє Терехов. 

«Наразі рятувальники ліквідовують наслідки влучань, загорання авто, розбирають завали будівель», – зазначив він.

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі Харкова, в одному випадку - по житловому будинку. 

«Є непідтверджена інформація, що під його завалами може бути дитина - рятівники намагаються якнайшвидше розібрати їх. Загалом постраждалих на даний момент троє, усі в легкій формі, посічені склом», – додав він.

Як проінформував голова ОВА Синегубов, попередньо є інформація про влучення у Київському та Основ'янському районах Харкова.

«Три людини отримали поранення, стан легкий», – повідомив він.

«Суспільне Харків» з посиланням на директора Центру екстреної меддопомоги Віктора Забашту повідомляє, що щонайменше одна людина дістала поранення.

Як повідомив міський голова Ігор Терехов.

"Удари ворога припали виключно по цивільній інфраструктурі Харкова, в одному випадку - по житловому будинку. Є непідтверджена інформація, що під його завалами може бути дитина - рятувальники намагаються якнайшвидше розібрати їх.

Читайте також: росіяни вдарили по кафе, де були поминки за воїном

Загалом постраждалих наразі троє, усі в легкій формі, посічені склом", - написав Терехов у своєму Telegram-каналі.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена