Поблизу Львова у ДТП зіткнулись два скутери

Знайшли один одного на рівній дорозі

Фото: ГУ НП у Львівській області

Неподалік Львова, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, були травмовані скутеристи. Про це повідомили, 22 серпня, у прес-службі поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 21 серпня, близько 21:30 год., у селі Гамаліївка, Львівського району.

Правоохоронці попередньо встановили, що зіткнулись два скутери «Хонда», якими керували місцеві мешканці, віком 17 та 33 роки. 

«Внаслідок події, обидва скутеристи отримали тілесні ушкодження та були доправлені у лікарню», — повідомили у правоохоронців.

За фактом слідчі відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 1 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

«Поліція Львівщини закликає водіїв усіх транспортних засобів, зокрема й двоколісних — неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, будьте уважними, не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та постійно слідкуйте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я — своє та оточуючих», — додали у поліції.

Нагадаємо, вчора на Львівщині у ДТП потрапив «BMW».

Фото: ГУ НП у Львівській області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також