Подробиці смертельної ДТП з потягом та «ВМW» (ФОТО)

Загинули молоді люди

Фото ГУ НП у Львівській області

Внаслідок зіткнення автомобіля з електропотягом, загинули двоє осіб. Відомості про постраждалих, внаслідок смертельної дорожньо-транспортної пригоди, повідомили 23 жовтня у прес-службі поліції Львівської області.

Автопригода, за даними поліції, сталася сьогодні, 23 жовтня, близько 00:30 год., на автодорозі «Оброшине–Басівка», у селі Оброшине, Львівського району.

«Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «BMW 530», 20-річний мешканець одного з сіл Львівського району, на регульованому залізничному переїзді здійснив зіткнення з електропотягом «Ужгород–Львів», під керуванням 29-річного мешканця Миколаєва, Стрийського району», — повідомили в поліції.

Від отриманих, внаслідок автозіткнення, травм, двоє пасажирів автомобіля — мешканці району, чоловіки, віком 20 і 21 рік, — загинули на місці події.

Водій автомобіля та ще один пасажир, 19-річний мешканець району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані в реанімацію.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, потяг тягнув «BMW» близько кілометра після зіткнення

А рятувальники Львівщини вночі деблокували із автомобіля двох травмованих та двох загиблих, внаслідок зіткнення із поїздом.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена