Скандальна пресофіцерка Прикордонної служби після звільнення хизується відпочинком на курортах (ФОТО)

Іванна Плантовська виставляє в соцмережах свої відкриті фото біля моря

фото з соцмереж Іванни Плантовської

 

Колишня пресофіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби Іванна Плантовська, яка оскандалилася через фотографії з відпочинку за кордоном, знов похизувалася відкритими фото. 

Як повідомляє «Главком», цього разу вона опублікувала на свої сторінці в соцмережі кілька фото, на яких знову продемонструвала частини свого тіла. У своїх дописах Плантовська зазначила, що фото зроблені в турецькому місті Белек, що на південному узбережжі Середземного моря.

На одному з чотирьох нових фото Плантовська продемонструвала глибоке декольте з натільним хрестиком та показала пірсинг у вигляді зірки в пупі.

Скандал з Плантовською розпочався з того, що перебуваючи на посаді речниці регіонального управління держприкордонслужби України (вона обіймала її станом на початок січня 2023 року), вона похизувалася пікантними фото та розкішним відпочинком за кордоном під час війни. Зокрема, Іванна показувала гарні фото з Парижа на тлі Ейфелевої вежі, а також кадри з курортів, що призвело до бурхливого обговорення в соцмережах.

Пізніше Плантовська поскаржилась на погрози від українців та росіян.

Нагадаємо, що скандальну пресофіцерку Прикордонної служби Іванну Плантовську було звільнено з посади. 

фото з соцмереж Іванни Плантовської

Як повідомлялося, у ДПСУ відреагували на шикарний відпочинок пресофіцерки під час війни.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий