Суд засудив парочку, яка займалася інтимом на одеському пляжі

Білорус та українка свою вину визнали

Київський районний суд м. Одеси судив уродженця республіки білорусь, громадянина білорусі, одруженого, батька двох неповнолітніх дітей та уродженку с. Родникова Гута, Свалявського району, Закарпатської області, громадянку України. Про це стало відомо з реєстру судових рішень.

Нагадаємо, 11 червня 2022 року, приблизно 11:00 год., вони прибули у громадське місце на територію закладу відпочинку «PublicBeachClub», який розташований на набережній 12-ої станції Великого фонтану.

У період часу з 12:45 год., по 12:55 год., пара вчинила грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим цинізмом поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності у присутності інших осіб, а саме здійснила статевий акт неприродним способом, шляхом орогенітального контакту.

Опісля, пара зняла з себе предмети одягу, оголивши свої статеві органи та здійснила особливо непристойні рухи тіла, вступивши у статеві зносини та здійснивши статевий акт.

Вони вчинили кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 296 КК України, за кваліфікуючими ознаками хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося винятковим цинізмом, вчинене групою осіб.

Разом з тим, 22.06.2022 року, між чоловіком та жінкою, які представлені захисником Черток О. В., з однієї сторони та прокурором Київської окружної прокуратури м. Одеси Білостоцьким Б. О., з другої сторони було складено угоди про визнання винуватості.

Вони визнали свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України, вчиненого ними за вищевикладених обставин у повному обсязі; щиро розкаюються у вчиненому кримінальному правопорушення та активно сприяють у розкритті кримінального правопорушення.

Чоловік раніше не судимий, має на утриманні 2 малолітніх дітей, висловив щире каяття.

Жінка просила суд затвердити угоду про визнання винуватості.

Вони повідомили суд, що їм соромно за свій цинічний та аморальний вчинок кримінальне правопорушення, яке було скоєно на емоціях та в стані алкогольного сп’яніння, що в свою чергу викликало підвищений суспільний резонанс, про що вони просять вибачення, як у Суду та й у громадськості.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості від 22.06.2022 року, яка укладена з обвинуваченим чоловіком, який представлений захисником Черток О. В., з однієї сторони та прокурором Київської окружної прокуратури м. Одеси Білостоцьким Б. О., з другої сторони.

Чоловіка визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України та призначити показання у вигляді позбавлення волі терміном 1 (один) рік 6 (шість) місяців.

Відповідно до ст. 75 КК України його звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1 (один) рік.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості від 22.06.2022 року, яка укладена з обвинуваченою жінкою, яка представлена захисником Черток О. В., з однієї сторони та прокурором Київської окружної прокуратури м. Одеси Білостоцьким Б. О., з другої сторони.

Жінку визнано винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України та призначити показання у вигляді позбавлення волі терміном 1 (один) рік.

Відповідно до ст. 75 КК України її звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий термін 1 (один) рік.

Вони мають наступні обов’язки:

  • періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;
  • повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання;
  • не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Нагадаємо, «непристойні дійства» на пляжі в Одесі закінчився для парочки путівкою до військкомату (ФОТО).

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт