Святкували хрещення: мешканець Вінниччини підозрюється у вбивстві немовляти (ВІДЕО, ФОТО)

Дівчинку знайшли вже без ознак життя з травмами

Фото ілюстративне

У неділю, 21 серпня, оперативники карного розшуку обласного главку поліції, спільно з поліцейськими Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції, на місці злочину затримали 39-річного мешканця Бару, який будучи на підпитку, наніс численні тілесні ушкодження 2-місячній дівчинці. Від отриманих травм, дитина померла на місці події. Про цей випадок повідомили у прес-службі поліції Вінницької області.

Близько 01:00 год., до поліції зателефонував мешканець Копайгородської територіальної громади і повідомив про те, що у будинку сусідів на підлозі він виявив тіло 2-місячного немовляти без ознак життя.

«Під час проведення першочергових слідчих дій та на підставі зібраних речових доказів на місці події, поліцейські встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого злочину. Ним виявився 39-річний мешканець міста Бар. Поліцейські з’ясували, що цього дня родина святкувала хрещення дитини. Після застілля, коли гості пішли по домівках, зловмисник почув плач немовляти. Аби заспокоїти дівчинку підозрюваний, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, взяв її на руки. Не встоявши на ногах, чоловік разом з дівчинкою впав на підлогу. У результаті падіння потерпіла отримала множинні тілесні ушкодження та померла на місці події», — розповів керівник Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції Олександр Клименко.

Затриманий раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

У родині на вихованні перебуває ще четверо неповнолітніх дітей.

Наразі, чоловік затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство малолітньої дитини). За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного ув’язнення.

Слідством вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена