У Львові відбувся парастас за зятем Ірини Фаріон Василем Особою, який загинув на фронті

Вічна памʼять!

Сьогодні, 11 жовтня, у Львові у Гарнізонному храмі прощалися із Василем Особою. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Чоловік доньки Ірини Фаріон Софії Семчишин загинув на війні із російськими загарбниками. Василь боронив суверенітет та територіальну цілісність у лавах 4-ї бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука Національної гвардії України. За словами рідних, Василь був не лише Воїном, а людиною ідеї, патріотом та націоналістом. 



В суботу, 12 жовтня в 11.00 год. у Львові відбудеться чин похорону захисника. Про це повідомила Добромильська міська територіальна громада.

"Від центральної площі в м. Добромиль о 8.30 год. на похорон до Львова вирушатиме автобус", - йдеться у повідомленні.

Василь Особа був бійцем "Легіону Свободи" та служив у бригаді НГУ "Рубіж". Воїн захищав Україну на Сіверському напрямку. Трагедія сталася за кілька місяців після смерті Ірини Фаріон, яка була вбита у Львові в липні 2024 року.

Софії Семчишин, що втратила маму, Ірину Фаріон, яку вбили біля її будинку влітку, пишуть слова співчуття. Друзі, знайомі і незнайомі люди, намагаються розділити біль родини, яка зазнала горя і втрат.

Нагадаємо, вночі 19 липня у Львові загинула мовознавиця та колишня народна депутатка Ірина Фаріон. Напередодні невідомий стріляв у неї біля її будинку на вулиці Масарика. Куля поцілила у голову. Їй було 60 років.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі