У поліції Києва пояснили присутність свого співробітника під час сутички між охороною Тищенка та військовим

У Мережі знайшли київського копа, який нібито допомагав охороні Тищенка

ФОТО: скриншот з відео

Встановлено особу поліцейського, який допомагав охороні скандального нардепа Миколи Тищенка у конфлікті з військовим у Дніпрі. Про це писали закарпатський журналіст Віталій Глагола і блогер та громадський активіст Сергій Стерненко. 

За їхньою інформацією, участь у бійці чомусь у ній брав участь співробітник ГУ НПУ м. Києва Богдан Писаренко.

Заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анна Страшок в коментарі “Суспільному” підтвердила інформацію, що під час сутички справді був присутній співробітник поліції Києва.

Про це повідомила заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анна Страшок в коментарі “Суспільному”.

 Речниця столичної поліції стверджує, що поліцейський перебував у Дніпрі у відрядженні для проведення слідчих дій, які не мали жодного стосунку до активістів та публічних осіб, які перебували в тому ж місці та були учасниками інциденту.

«Після їх [слідчих дій] завершення правоохоронець вийшов з приміщення на вулицю, став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Надалі до нього звернувся чоловік щодо скоєння злочину відносно його знайомої, у якої відібрали телефон. Співробітник поліції втрутився в інцидент», — розповіла свою версію подій Анна Страшок.

За її словами, для оцінки правомірності дій поліцейського призначене службове розслідування.

Читайте також, скандальна бійка з колишнім військовослужбовцем у Дніпрі: що відомо про інцидент (ВІДЕО)

Раніше в поліції Дніпропетровщини зазначили, що місцеві правоохоронці не співпрацювали з народним депутатом Миколою Тищенком, який 20 червня приїхав до Дніпра для “облави на ботоферми”.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також