У поліції відреагували на жорстоке вбивство павича на Буковині та повідомили подробиці

Йому загрожує до 8 років в’язниці

У поліції Чернівецької області відреагували на жорстоке вбивство павича нетверезим чоловіком. Про це повідомили сьогодні, 20 червня, у прес-службі поліції Чернівецької області.

«Під час моніторингу соціальних мереж співробітники ГУНП у Чернівецькій області виявили допис, в якому йшлося про те, що хлопець бив павича об землю, у результаті чого птах загинув. Правоохоронці Буковини розслідують обставини та причини вчинення цього злочину. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі», — повідомили в поліції.

Співробітники поліції опитали учасників події та з’ясували, що 18-річний житель села Карапчів заздалегідь придбав павича та під час відпочинку з друзями завдав йому умисних тілесних ушкоджень.

Попередньо, павич загинув від отриманих травм.

Дізнавшись про цей факт з соціальних мереж, поліцейські встановили усіх осіб цього інциденту.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального Кодексу України. 

Зараз вирішується питання повідомлення порушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу. 

Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо, моторошне відео, як нетверезий чоловік спочатку душить птаха, після чого під схвальні крики та регіт присутніх, кілька разів вдаряє павича об землю оприлюднила зоозахисна організація.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також