Український нардеп попіарився на військових: його обіцяють «п**дити»

Антон Яценко

Нардеп Антон Яценко намагався попіаритися на військових, але ті викрили народного обранця на брехні.

Яценко виклав на своїй сторінці у Facebook фото з прапором, який йому нібито подарували бійці 3-ї окремої штурмової бригади «Азов» Нацгвардії. Однак командир 2-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр НГУ Дмитро Кухарчук офіційно спростував передачу прапора бригади нардепу.

«Для мене велика честь отримати прапор від черкащанина-патріота, бійця Батареї управління та артилерійської розвідки 3-ї окремої штурмової бригади »Азов« Франчука Ігоря Івановича. На прапорі підписи його бойових побратимів. Наша команда їм допомагає. Дякую за Ваш героїзм! Вірю, що перемога за Україною! Ми подолаємо як окупантів, так і внутрішніх ворогів. Слава Україні!» – написав нардеп.

Кухарчук на своїй сторінці Facebook спростував цю інформацію і назвав Яценка «хитрови*банним проросійським чортом».

«Сьогодні один хитров*банний проросійський чорт, депутат ВРУ, Тоша Яценко виклав фото з прапором подяки від 3-ї ОШБр. Від імені управління бригади офіційно заявляю: жодних рішень щодо передачі прапора зі словами подяки чи будь-яких інших подяк Антону Яценку бригада не ухвалювала», – написав Кухарчук.

Він додав, що в результаті внутрішнього розслідування стало відомо, що людина, яка вже переведена до іншої військової частини і не є бійцем 3-ї ОШБр, ухвалила самовільне рішення про передачу прапора.

«Дії Яценка прошу вважати спланованою провокацією, спрямованою на дискредитацію підрозділу. На цьому це питання прошу закрити і не розводити маніпуляції. Ми – бойовий підрозділ, який не грається в політику. Слава Україні! Ганьба колаборантам!» – додав комбат.

Пізніше до скандалу підключився екснардеп, волонтер і депутат Черкаської облради Олег Петренко. Він прокоментував пост Кухарчука і заявив, що дасть «Тошє Яценку по потилиці».

Читайте також: Зеленський анонсував потужні дії України попереду.

Також до коментарів приєднався мер Черкас Анатолій Бондаренко. Він заявив, що буде «п**дити» Яценка.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт