У поліції прокоментували смертельну ДТП на Львівщині (ФОТО)

Фото ГУ НП у Львівській області

У четвер, 7 липня, о 14:40 год., на автодорозі «Київ–Чоп», біля села Гірне, Стрийського району, відбулася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляла «Варта 1».

У прес-службі поліції Львівської області уточнили відомості про загиблого.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Форд Фокус», 64-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автопоїздом «Volvo FH» з напівпричепом під керуванням 59-річного мешканця Закарпатської області. Внаслідок ДТП, водій легковика отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події», — прокоментували ДТП правоохоронці.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

Нагадаємо, раніш повідомлялося, що на Львівщині у ДТП загинув водій автомобіля.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

Львівські поліцейські повідомили про підозру колаборанту, який обійняв посаду керівника «отдєленія паліциі» на Херсонщині

Він особисто займався підбором кандидатів та співробітників, здійснював матеріально-технічне забезпечення діяльності незаконно створеного підрозділу, а також надавав вказівки щодо незаконного затримання громадян.