Війна в Україні закінчиться при Зеленському

Під час воєнного стану вибори проводити не можна

Виступ Володимира Зеленського на Раді Безпеки ООН 5 квітня 2022 року/Фото: ВВС

Війна з російської федерації закінчиться за президентства Володимира Зеленського. Під час воєнного стану вибори проводити не можнарозповів радник глави офісу президента Михайло Подоляк, повідомляє «УНІАН».

За його словами, війна закінчиться перемогою України при менеджері Зеленського.

«Я думаю, воювати ми будемо до останнього росіянина на території України — це перше. Друге — такого вибору точно не буде, повірте. І третє — президент Зеленський — абсолютно відповідальна особа, яка буде до кінця ефективно управляти системою оборони України і пробувати мінімізувати будь-які втрати живої сили з нашого боку за рахунок ефективної роботи з нашими партнерами для того, щоб механізувати війну. Тобто, щоб було більше зброї і менше людських втрат», — зазначив Подоляк.

При цьому він зазначив, що для завершення війни не важливо, хто буде з боку росії.

«Нам не важливо хто буде з того боку. У них вся політична еліта знаходиться в трохи неадекватному пропагандистському стані і немає різниці, хто з них буде наступником. Але я думаю, що як тільки росія отримає ряд істотних тактичних поразок на полі бою, у них почнуться певні конфліктні внутрішньоелітні процеси, які зможуть привести до іншої конфігурації влади як такої з іншими лідерами – швидше за все, тимчасовими — на чолі російської федерації», — підсумував радник глави ОПУ.

Як повідомлялося, Зеленський закликав західні країни закрити кордони для всіх росіян.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий