Власник ресторану на Львівщині, у якому отруїлися відвідувачі, отримав підозру

Тоді отруїлося троє дітей

Фото ілюстративне

Власник ресторану на Львівщині  отримав підозру. Його звинуватили в отруєнні людей «сальмонелою». Про це сьогодні повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

«Прокурори Жовківської окружної прокуратури повідомили про підозру приватному підприємцю за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання інфекційним хворобам, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили поширення цих захворювань (ч. 1 ст. 325 КК України)», — повідомили в прокуратурі.

Підприємець, за даними слідства, надає послуги громадського харчування в закладі, який розташований в одному із смт Львівського району.

У липні минулого року він організував проведення бенкету, під час якого допустив грубі порушення санітарних правил та норм працівниками закладу харчування. Внаслідок цього 16 відвідувачів закладу було госпіталізовано в обласну інфекційну клінічну лікарню  із діагнозом «Сальмонельоз».

Зараз здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні слідчими слідчого відділу поліції № 2 Львівського РУП № 1 ГУ НП у Львівській області.

Як інформує «Варта1», мова йде про заклад «Панський Книш» на Львівщині. 

Нагадаємо, 6 липня до КНП ЛОР “Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня” було госпіталізовано 21 особу, із них 8 дітей з діагнозом: гостра кишкова інфекція. Станом на 12 липня за допомогою звернулось 24 особи, серед них — 8 дітей, госпіталізована 21 особа, з них 8 дітей, 3 дорослі пацієнти лікуються амбулаторно.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також