«Йоб**ні росіяни і Чепушилін»: бойовик «ДНР» розповів про свої «подвиги» на війні (АУДІО)

От такі розмови

Мобілізований з «ДНР» 23-річний Данило у розмові зі своєю дівчиною нарікає на російську армію. Про це йдеться у перехопленій Головним управлінням розвідки МО розмові терориста «ДНР» зі своєю дівчиною. 

Опинившись на передовій, чоловік усвідомлює, що росіяни 8 років знущались з ОРДЛО, та обурюється на лідера терористів Дениса Пушиліна, якого він називає «Чепушиліним».

Водночас, він хвалиться, як грабує українців та обіцяє своїй дівчині вкрасти для неї фен. 

Хлопець бідкається на складну ситуацію на фронті. Він обурений на росіян та Пушиліна. Мобілізований визнає, що Росія прикривається мешканцями ОРДЛО. Водночас, його дівчина радіє «звільненню» Маріуполя та не хоче слухати зрадника, заявляючи, що «не потрібно говорити про політику». 

«Я просто знаю, що ви там усі любителі цієї Росії, бл***», — каже мешканець окупованої частини Донеччини. 

Хлопець переконує дівчину, що є Україна, Росія та «ДНР». Він заявляє їй, що вони — і не росіяни, і не українці.

Зрадник України бідкається, що російські окупанти відмовляються платити мешканцям квазіреспублік за війну проти України, а колаборанти бояться протестувати, бо тоді росіяни їх просто розстріляють.

Проте вояк з «ДНР» хвалиться, що він награбував в українців різної техніки та бідкається, що не зміг довезти телевізор. Також він обіцяє своїй дівчині вкрасти для неї фен. Вона ж докоряє, що він не зміг «врятувати» телевізор. 

«Телевізорів жаль. Дві штуки згоріли. Але нічого, у мене тут є дві приставки», — каже зрадник. 

Раніше ГУР публікувала перехоплені розмови: окупант розповідає можливе оточення з боку ЗСУ.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена