Львівський стендапер, який у своєму виступі поглумився над Небесною Сотнею, отримав вирок суду (відео)

78ш78
78ш78

Коміка Владислава Болотнікова Галицький районний суд Львова засудив на рік умовного терміну за пропагування комуністичної символіки. Про це повідомляє «Суспільство майбутнього Львів», у «Facebook».


«Один рік умовного терміну за пропаганду комуністичної символіки, якого восени 2020 року затримали представники львівської команди Суспільства майбутнього та спільно з активістами інших патріотичних структур доправили в поліцейський відділок», — йдеться у повідомленні.


Інцидент, за який судили стендапера стався на літньому майданчику пабу «Золотий колос», який знаходиться у проїзді Крива Липа. Тоді чоловіка затримали активісти у футболці з написом «СССР» та зображенням п’ятикутної зірки з серпом та молотом і привели до відділку поліції.


Більше того, Болотніков записав відеозвернення, в якому приносить публічні вибачення і визнає свою провину.



Нагадаємо, у п’ятницю, 19 березня, під Галицьким районним судом відбуваються одиночні пікети щодо необхідності засудження львів’янина Владислава Болотнікова, який відзначився зневажливим жартом щодо Небесної Сотні.  Суд якраз розглядав справу Болотнікова за пропаганду ним комуністичної символіки.

varta1.com.ua: Новини