Батько загиблого на війні снайпера зі Львівщини, придбав для ЗСУ три автомобілі (ФОТО)

На росії батьки відправляють дітей на війну, заради «Лади»…

Фото: Львівський обласний ТЦК та СП

Батько полеглого військовослужбовця зі Львівщини, придбав для ЗСУ три автомобілі.

Як повідомляє Львівський обласний ТЦК та СП, «батько загиблого Героя шокував неймовірним вчинком.  У той час, як на росії батьки солдатів окупаційних військ відправляють своїх нащадків на війну заради новенької лади, в Україні - батько готовий на небачену жертовність та патріотизм».

Габрусь Степан Васильвович загинув ще у квітні місяці, для батьків це важка біль і втрата.

Чоловік вирішив закупити три автомобілі і передати на Збройні Сили України за його словами: “Якщо не зміг вберегти сина, то збережу життя іншим захисникам”. Допомагає також і у протезуванні військових, які втратили кінцівки на фронті.

— Наші діти — це наше майбутнє, а тому вони варті найкращого. Мого сина вже не повернути, але є інші, заради кого треба боротися на усіх фронтах зазначив батько полеглого Героя.

Як повідомляла «Бойківська думка», «у запеклій боротьбі з московською ордою, захищаючи наші життя і Українську незалежність, загинув житель м. Сколе, колишній воїн АТО, який за свою доблесть і відвагу був нагороджений відзнакою Президента України, а тепер - стрілець- снайпер одного з підрозділів ЗСУ- Габрусь Степан Васильович, 1986 року народження.

В одному із запеклих боїв у найгарячішій точці на сході України, молоде життя обірвалося».

Фото: Львівський обласний ТЦК та СП

Фото: "Бойківська думка"

Як повідомлялося, український нардеп подарував сім'ї загиблого Героя протермінований новорічний подарунок.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також