Конфлікт між львівським блогером Ніколасом Кармою та офіцером ТЦК: поліція відкрила кримінальне провадження

Пістолет вилучено та направлено на експертизу

На Ніколаса Карму напали з пістолетом у Полтаві. На тлі конфлікту невідомий приставив до його шиї пістолет. Карма розповів, що конфліктна ситуація виникла під час спілкування з мешканцями Полтави, коли він знімав ролик для своєї рубрики про вартість вбрання.

За фактом конфлікту у центрі Полтави поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Полтавській області.

Учасники конфлікту встановлені. Тривають слідчі дії.

"У ході проведення першочергових оперативних та слідчих дій працівники поліції встановили учасників конфлікту. На даний час з ними проводяться слідчі дії. Пістолет, схожий на стартовий, вилучено та направлено на експертизу", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у коментарях під відео йдеться про те, що нападником є начальник полтавського ТЦК та СП Олександр Логвиненко. Інцидент також прокоментувалиу у Полтавському ТЦК та СП.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також