На дорогах Львівщини почали діяти обмеження руху вантажівок (фото)

ж.з
ж.з

Сьогодні на дорогах Львівщини розпочинають діяти сезонні обмеження руху великовагового транспорту. Обмеження діять у літній період при температурі повітря вище +28 оС. Про це нагадали у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.


Відповідно до вимог Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», з 1 червня при температурних показниках повітря вище +28 оС в денну пору доби, застосовуються обмеження та заборона руху автомобільними дорогами державного значення великовагових транспортних засобів масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.





Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.



З метою збереження дорожнього покриття, водіям великовантажних транспортних засобів пропонується при перевищенні зазначеної денної температури здійснювати відстій на зазначених стоянках до зниження температурних показників.


Місця відстою:

[gallery link=«file» columns=«2» ids=«285671,285672»]

Нагадаємо, що обмеження руху автотранспортних засобів стосуються т.з загальною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 т з 10:00 год до 22:00 год включно (при температурі повітря вище 28 градусів).

varta1.com.ua: Новини