На Львівщині у смертельній ДТП загинула жінка (ФОТО)

Жахлива ДТП

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками відбулася 22 червня, близько 08:00 год, у селі Поршна, Львівського району. Про це повідомили у прес-служб поліції Львівської області.

Правоохоронці попередньо встановили, що від трактора «New Holland», яким керував 30-річний місцевий мешканець, на підйомі відірвався причіп та в’їхав у автомобіль «Mini Cooper», під керуванням 68-річного львів’янина.

«Внаслідок автопригоди, пасажирка легковика, 60-річна львів’янка, отримала травми, від яких померла на місці події», — повідомили у поліції.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

У разі доведення провини, винуватцю ДТП загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Обставини події з’ясовуються, триває слідство.

Нагадаємо, вчора на Львівщині сталася ДТП — зійшов з рейок вагон товарного потягу. «Укрзалізниця» попередила про затримку поїздів через ДТП на Львівщині.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена