На Львівщині затримали нетверезого водія, який вчинив ДТП (ФОТО)

Постраждали діти...

Поліцейські затримали нетверезого водія, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду на Яворівщині. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 липня, близько 13:00 год., у селищі Плешевичі, Яворівського району.

Правоохоронці встановили, що водій авто «Деу Ланос», 29-річний чоловік, який тимчасово проживає в одному з сіл району, скоїв зіткнення з автомобілем «Хундай», запаркованим на узбіччі дороги.

«Внаслідок зіткнення, тілесні ушкодження отримали двоє дітей — 14-річна дівчинка, яка стояла поблизу запаркованого автомобіля, та 6-річний пасажир «Ланоса». Діти були доправлені до лікарні. Окрім того, встановлено, що водій «Деу» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння», — повідомили у поліції.

Водій «Ланоса» затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

Фото: поліція Львівської області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також